Vita pura betekent letterlijk puur leven. Wij selecteren voor u de allerbeste producten om van te genieten en gezond te kunnen leven.

Wij zijn gestart met de promotie van extra vergine olijfolie uit pure passie voor dit veelzijdige product. De toepassingen en gezondheidsvoordelen zijn ongekend. Omdat er direct vraag was naar goede olijfolie zijn we zelf gestart met het importeren van fantastische olijfolie. Wij hebben contact met biologische (middel-)kleine olijfolieproducenten binnen Europa  die zorgvuldig met de omgeving omgaan en waar wij vertrouwen in hebben. 

Het assortiment zal langzamerhand uitgebreid worden met meer goede olijfolie en andere producten die het leven waardevol maken.

Ons motto is niet voor niets puur genieten en gezond leven.

  

Hoge kwaliteit

Vita Pura gaat voor het beste, dus ook bij de olijfolie die wij verkopen zijn aan alle voorwaarden voldaan om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

De olijfolie in onze webshop is dan ook altijd extra vergine; dat wil zeggen koud geperst (< 27 graden), met een lage zuurgraad (<0,8) en in een laboratorium en organoleptisch (geur en smaak) gekeurd.

Eerlijk en duurzaam

Wij kiezen producenten met biologisch geteelde olijven uit de regio met respect voor de natuur en omgeving. De olijven en de olie zijn vrij van chemicaliën of andere toevoegingen.

Extra vergine olijfolie is 100% natuurlijk sap zonder enkele toevoeging!

Bij de olie met smaakjes zijn natuurlijke aroma's toegevoegd aan het proces.    

Zo weet u dat zowel de smaak als de gezonde bestandsdelen in onze olijfolie optimaal aanwezig zijn.